Facebook Toestaan Niet toestaan

Heel jong SIOL had eigenlijk een punt verdiend tegen Fc de Rakt

4 december 2022 18:00

Nadat SIOL vorige week de koploper op bezoek had, mocht het vandaag op bezoek bij de nummer 2, Fc de Rakt.

In de basis-elf van SIOL stonden vandaag maar liefst 7 speler van 20 jaar of jonger; Bart Roeffen, Erik van Hees, Niels Korunka, Tom Hoffmann, Owen Blokland, Sven van Ophuizen en Jan Lutters. In deze samenstelling wist SIOL tot aan het einde de wedstrijd spannend te houden. In de eerste helft kwam SIOL op een 2-0 achterstand en kwam het na 2 gele kaarten voor Erik van Hees ook nog eens een uur met 10 man te staan. Wie dacht dat SIOL daardoor de wedstrijd als verloren beschouwde kwam bedrogen uit, want in de 2e helft waren het vooral de oranje-zwarten die aan het einde de kansen kregen. Nadat Loutfi Chamlal 10 minuten voor tijd via een benutte strafschop de spanning echt terug in de wedstrijd bracht, volgden er nog een 3-tal grote kansen voor SIOL. Hoe mooi zou het zijn geweest als uit 1 van die kansen ook de gelijkmaker zou zijn gemaakt, dat had men zeker verdiend, alleen al vanwege het feit dat men tot het einde toe met elkaar is blijven strijden voor een resultaat.

Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop en mag SIOL laten zien dat ook in de wedstrijden waar de punten gepakt moeten worden, eenzelfde wedstrijdmentaliteit getoond wordt; om 14.00 (!!) uur wordt er dan op het hoofdveld van SIOL afgetrapt tegen Gassel.