Nieuws

Corona update SIOL; er kunnen weer wedstrijden gespeeld worden met publiek!

26 januari 9:15  Tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari heeft het kabinet nieuwe versoepelingen afgekondigd. meer »


Oud papier wegbrengen? Houd je aan de openingstijden

18 januari 19:45  In 2021 kon je op willekeurig moment oud-papier wegbrengen. Door gewijzigde regels zijn de tijden voor het wegbrengen van papier ook gewijzigd.meer »


SIOL intensiveert samenwerking met trouwe sponsor AVIKO op bijzondere manier!

13 januari 11:30  AVIKO is al ruim 10 jaar een van de belangrijkste sponsoren van onze voetbalclub. AVIKO is bekend bij iedereen als een van de grootste aardappelverwerkende bedrijven die er zijn, een echte wereldspeler als het om deze markt gaat. Een van de fabrieken waar die aardappels verwerkt worden staat in ons eigen Katwijk en die gezamenlijke roots maken dat AVIKO dus al jarenlang aan SIOL verbonden is; een groot aantal jaren als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, maar ook als naamgever aan ons internationaal bekende meerdaags jeugdtoernooi. meer »


Grote Clubactie topverkopers in het zonnetje gezet

9 januari 12:45  De opbrengst van de Grote Clubactie was voor SIOL nog nooit zo groot. Dat komt door alle verkopende jeugdleden, die allemaal erg hun best hebben gedaan om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken. Voor SIOL, voor hun team én natuurlijk voor henzelf. Want... de beste verkopers (individueel en teams) kunnen een mooie prijs verdienen. Zij zijn de afgelopen periode in het zonnetje gezet. Met daarbij Roman van Dijk (JO8-2) als echte SUPERSTER, want hij heeft in zijn eentje 111 loten verkocht! En de JO7-3 als SUPERTEAM, want zij verkochten in het totaal 150 loten (meer dan 21 per teamlid). Hieronder de winnaars op een rijtje!meer »


Begin 2022 goed en doe mee met FOODCAMP, het Foodcoachingsprogramma van Jumbo en NOC*NSF!

26 december 14:15  Wat is beter om 2022 te beginnen dan met een gezonde ambitie om gezond te gaan eten in combinatie met sport. SIOL is natuurlijk ook van de goede voornemens en doet daarom ook mee met deze gloednieuwe Foodcamp van Jumbo en NOC*NSF en het mooie is dat jij ook mee kan doen! meer »


SIOL bedankt vrijwilligers met cadeaubon van Jumbo Cuijk

21 december 10:15  De ruim 130 vrijwilligers zijn onmisbaar bij SIOL, zij maken het verschil. Om die reden worden zij ook dit jaar weer in het zonnetje gezet. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!