Nieuws - SIOL, meer dan voetbal

Nieuws

Het voetbalseizoen is alweer begonnen! Ook dit seizoen kunnen ALLE leden van SIOL weer gebruik maken van.......

20 september 8:45  HET GRATIS BLESSURESPREEKUUR VOOR ALLE SIOL-LEDEN!!! Dé mogelijkheid om je pijntjes, blessures en vragen te laten beoordelen en beantwoorden door fysiotherapeut Niels van Benthum of Sjors Hofmans van Fysiotherapie Hofmans van Benthum. Dit geldt voor zowel de senioren, maar zeker ook voor de jeugd. Dit inloopspreekuur is een gratis service die Fysiotherapie Hofmans van Benthum samen met SIOL aanbiedt aan alle SIOL-leden om bij een blessure/klachten weer zo snel mogelijk het veld te betreden. Dus blijf niet lopen met klachten, want jij wil toch ook lekker voetballen zonder pijntjes?meer »

73x gelezen

SIOL wint verdiend met 2-1 de bekerderby tegen HBV en wacht nu beslissingswedstrijd tegen Milsbeek?????

17 september 16:30  De druk bezochte wedstrijd van vandaag was onderhoudend van het begin tot het einde. In de eerste 20 minuten had HBV duidelijk een veldoverwicht en ook mogelijkheden om te scoren, maar met de nodige teamspirit en goed voetbal wisten de mannen van trainer Peter ten Haaf dit beeld helemaal te kantelen en won SIOL uiteindelijk dik verdiend met 2-1meer »

342x gelezen

Bekerkoorts deze zondag bij SIOL na 0-7 winst van SIOL 1 afgelopen weekend

16 september 9:00  SIOL 1 heeft na het 3-3 gelijke spel tegen Milsbeek en de 0-7 winst tegen OKSV een hele grote kans om dit weekend door te bekeren. Er zal dan wel gewonnen moeten worden van HBV Beers. meer »

315x gelezen

Het nieuwe SIOL 2 zet zich ook heel nadrukkelijk op de kaart

10 september 16:30  De afgelopen weken is vooral het nieuwe SIOL 1 in het nieuws geweest, maar een nieuw SIOL 1 betekent automatisch ook een nieuw SIOL 2. meer »

335x gelezen

Vanaf 4 september: Rabo ClubSupport; breng je stem uit SIOL

1 september 18:00  Ook dit jaar heeft Rabo ClubSupport weer een actie om verenigingen te ondersteunen. SIOL doet ook hier weer aan mee. En iedere stem telt!meer »

398x gelezen

Toon Donders wederom keeperstrainer bij SIOL

25 augustus 10:30  Deze week is dan ook de handtekening gezet, waardoor Toon Donders komend seizoen weer in zijn vertrouwde rol als keeperstrainer aanwezig zal zijn bij SIOL. meer »

295x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!