Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 1.2 (voorjaar)

25 maart 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

SIOL tegen Ses langeboom.

Op deze zonnige zaterdagmorgen (25-3) had JO9-1 er zin in na de overwinning van vorige week. Onze kanjers waren allemaal mooi op tijd.

Martien onze scheidsrechter was ook mooi op tijd en precies om 09.00 was de wedstrijd dan ook begonnen.

Sommige ouders moesten op en neer rennen om hun andere kinderen te kijken want die waren ook zelfde tijd aan het voetballen.

Het begon goed samenspel zag goed uit, de eerste minuten waren zeker voor SIOL veel kansen, maar de tegenstander wist te scoren 0-1 maar SIOL blijft terug knoken door goed samenspel van Jurre,Teun,Kyo,Seppe,Nick en Nick uiteindelijk kwam de bal bij Danijel en hij scoort het is 1-1 ietjes later wordt het 1-2 helaas, maar door goed overspel en een lange bal weet Yannnick te scooren 2-2 minuutje later werdt het 2-3 het blijft spanend Seppe die tegen lat schiet en nog wat missers veel kansen weinig goals voor SIOL. Dat was de eerste helft.

De tweede helft begon slecht het leek net of de jongens geen zin meer in hadden, de tegenstanders dribbelen zo doos ons verdediging en weten weer te scoren het is 2-4 ,2-5 en 2-6 de trainers en de ouders geloofde er nog in, maar helaas het is ons niet gegund vandaag, het werd 2-7 voor de SES. Jongens kopjes om hoog en volgende keer beter.

PS: Penalty werd het gelijk 2-2