Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Hard werken en een klein beetje mazzel, dat waren de ingrediënten van de wedstrijd van vanmorgen!

Onbekend

Wederom was het een prachtige, zonnige ochtend. 8.15 uur en iedereen was aanwezig. Sommige kinderen waren in het kleedlokaal al niet meer te houden, dus snel omkleden en naar buiten! Lekker rennen, tikken en een balletje overspelen als warming-up.
Om 8.45 uur was het toch echt tijd om te beginnen.
Siol start fel en dat resulteert meteen in een goede kans. Rafael ziet dani vrij staan, speelt de bal over en Dani ziet vervolgens Levi vrij staan. Na een goede pass weet Levi de bal heel beheerst binnen te schuiven. De 1-0 staat op het fictieve scorebord!
Rafael doorziet alle acties van de JVC spelers en hij onderschept telkens goed de bal. Bo staat wissel, maar als ze erin komt, blokt ze meteen een bal en dat nog wel tegen een klasgenootje!
Joep laat zien dat hij er echt alles aan doet om de bal af te pakken van de tegenstander, zelfs slidings maken! Toppie Joep! Ook lukt het de tegenstander niet om de trucjes, die hij in gedachte had, uit te voeren. Joep doorziet het en is hem voor.
JVC is in de aanval, maar Levi onderschept. Siem geeft een mooie strakke bal voor, maar niemand weet hem te raken. Even later speelt Lars de bal naar Levi. Daaruit volgt een goede actie, maar de bal gaat net voor langs. Kans na kans voor Siol, maar JVC geeft niet zomaar de doelpunten weg. Ze komen ook in de aanval. Het schot van een JVC speler werd gelukkig van richting veranderd, zodat het niet in de buurt van Tijmen kwam.
In de eerste helft volgen nog wat kansen voor zowel Siol als JVC, maar er wordt er geen een benut.

Na de rust is JVC sterker. Ze zetten druk, maar de spelers van Siol blijven hard werken voor elkaar.
Een afgeslagen bal wordt opgevangen door Siem. Met een mooie crosspass komt de bal bij Dani in de voeten. Die neemt niet voldoende tijd om de bal goed klaar te leggen en het schot gaat dan ook naast. Even later komt, door een hele verre uittrap van Tijmen, de bal weer in de voeten bij Dani. Ditmaal rondt hij koelbloedig af, 2-0.
Bo bikkelt achterin en niemand komt haar voorbij. Met haar felheid én snelheid houdt ze de JVC spelers in bedwang. Ze pakt de bal af en geeft een mooie pass op Levi. Levi maakt zijn 2e doelpunt van deze ochtend, 3-0.
Door deze stand lijken de jongens en meid te denken dat ze de overwinning al binnen hebben, maar niets in minder waar.  JVC komt een paar keer goed voor het Siol-doel en ze scoren de 3-1 en 3-2 snel achter elkaar. Het wordt spannend. Het publiek kijkt met samengeknepen billen het laatste gedeelte van de wedstrijd. Dit zullen onze kids toch niet gaan afgeven…….
Een grote kans  van Lars belandt in het zijnet, al dachten we daar aan de kant anders over. Voor ons leek het alsof de bal in de goal ging. Hard gejuich was het gevolg, maar helaas….Ons enthousiasme zorgde niet voor de 4-2. Integendeel. De bal komt op de helft van Siol en een hele behendige JVC speler weet keeper Tijmen te verschalken. In plaats van de 4-2 is het nu 3-3.
Tussen de samengeknepen billen komt nu ook een drupje zweet….
En waar we bang voor waren, gebeurt nu echt. JVC komt in de laatste minuten van de wedstrijd op voorsprong. Gelukkig zijn onze kids alert (Ja, nu weer wel!) en ze krijgen de kans om de tijd optimaal te benutten. Lars neemt de corner, hij dribbelt in en haalt gruwelijk hard uit, 4-4!
Na dit doelpunt volgt meteen het laatste fluitsignaal. Een gelijke stand is een terechte uitslag van deze mooie pot!

Zaterdag 28 april is de volgende wedstrijd om 10.30 uur uit tegen Heijen JO8-1.

Eerst gaan we genieten van een welverdiende vakantie (inclusief trainingskamp op de camping!) en daarna zijn alle spelers weer van de partij om het publiek te vermaken met hun kwaliteiten!