2 december 2017 10:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend om 9.45 lekker al op tijd aanwezig in Uden bij Udi'19.
Om 10.15 begint onze wedstrijd, we beginnen goede hoop te krijgen als we als eerste al een 0-1 maken door Jayden.
Later word er 1-1 gescoord door Udi.
Met de rust hebben we als nog wel stille hoop met een 2-1 achterstand, Jason heeft toch al veel ballen er uit kunnen houden.
In de 2e helft gaat Kay keepen.... voor iemand die nog niet heeft gekeept toch knap gedaan.
Ook in de 2e helft scoort Xavier en is het intussen 3-2 voor Udi, achter in proberen Ivan, Misha maar ook Jason  zo goed als mogelijk te verdedigen... Udi is toch aardig sterk... ook zowel ros als ivan hebben meerdere mooie pogingen gemaakt om te scoren. Helaas deze wedstrijd verloren met 6-2 in Uden.

Maar we hebben niet lang gebaald, gewoon sportief een handje gegeven en nog wat penalty's gedaan en lekker gaan douchen, volgende zaterdag nog 1 wedstrijd buiten, tegen gvv Grave.