Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

De uitwedstrijd van SIOL JO9-1 tegen SJO Vianen JO9-1 toch wel DE wedstrijd waar we nog lang over zullen praten.

Onbekend

Deze zaterdag ochtend en best wel frisjes om 9.30u, dus de kids goed ingepakt extra kleding onder de wedstrijdkleding, handschoentjes aan, moeten we wel lekker warm blijven, even in de kleedkamer een peptalk en goede tips van onze coaches.
En om 9.45u eerst een pittige warming up.... pittige tegenstander waar we in de bekerwedstrijd net van verloren hebben.. dus vandaag de extra motivatie om toch echt voor de winst te gaan.
10.00 begint de wedstrijd tegen SJO Vianen,  in de eeste 10 minuten zagen we het somber in, toch wel al een 2-0 achterstand voor SIOL maar er is nog niks verloren,  na een time out beginnen we wel echt wakker te worden en vallen de doelpunten bij onze kant.
Ivan maakte te eerste en daarna volgden er meer, van Jayden maar ook van onze benjamin Xavier scoorde lekker... en dan nog wel met zijn slechte been (rechts) dus maakt het extra mooi!
In de rust eindigen we met een 2-4 voorsprong..... Even drinken en die positive talk van de coach en weer door!
Ook in deze 2e helft zijn we goed bezig, Jason, Kay en Misha staan me een partijtje topppp te verdedigen en zo nu en dan ook de hulp van Ivan die extra helpt.. ook Sandra zorgt dat zelfs de moeilijke ballen vaak er toch uitblijven, mede dankzij Sandra hebben wij vandaag toch een mooi winst van 5-9 behaald in Beers. In de 2e helft, heeft zowel Xavier nogmaals maar ook Kay is even vanuit achter naar voren gekomen om er 1 te scoren.
En onze Ros ook lekker gebald, veel gepasst zodat onze aanval makkelijk bij de goal van de tegenstander...
Iedereen was zo blij verrast met deze 5-9 overwinning, zelfs onze hoofdcoach Zoran sprong letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht, altijd leuk om te zien. Trots op ons team!!

Op naar volgende week, een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill jo9-3.