SIOL Jo9-1 wederom met dubbele winst naar huis tegen Juliana Mill Jo9-4

28 oktober 2017 8:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend om 8.45 begint onze wedstrijd, we zijn allemaal aardig wakker.
Ondanks de grijze kille ochtend start deze wedstrijd voor SIOL al erg goed met binnen 15 seconden al een 1-0 voor en binnen 10 minuten dankzij Jayden en Ivan al 3-0 verder in de wedstrijd krijgt Ros ook een mooie kans om te scoren. 4-0, toppertje, je gaat lekker!
Ook Mill krijgt een paar kansen maar Jason is de eerste helft keeper en houd ze lekker er uit, op 1 na maar dat mag de pret niet drukken.
Bij de rust is het 6-1 al voor SIOL.
In de 2e helft Sandra is nu keeper ook al wat last van haar hand staat ze er toch!
Jason in het veld komt van uit achter en wilde perse toch wel 1 scoren en wat ook gelukt is. 7-1
Kay staat ook lekker te verdedigen en geeft ze lekker door naar voren, ook Misha weet ze weer lekker tegen te houden.
Mill is in de 2e helft toch wel wat beter en maakt een paar hele mooie goals op afstand, respect!
Xavier onze bemjamin maar ook onze die hard speler, vandaag niet zo lekker en een beetje ziekjes bewijst zich toch in het veld zo goed mogelijk, om te laten zien dat hij ook wat kansen heeft benut om poging te wagen om te scoren toch wel in mijn ogen de man of the match!
we hebben goed samenspel laten zien en echt een teamplay! trots zoals altijd!!  10-4 gewonnen

Volgende week weer een weekje rust. en 11 november weer om 8.45 tegen Venhorst wederom een thuiswedstrijd.