Onze jo9-1 Van 0-2 achterstand naar een 5-4 winst tegen DSV St. Antonis

Datum

14 oktober 2017 9:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend om 9.15u wedstrijd tegen DSV St. Antonis lekker begonnen met een zonnetje en een perfecte temperatuur om te ballen.
We zien dat de jongens van DSV aardig grote jongens zijn dus ja wie niet groot is moet slim zijn natuurlijk.
In de eerste 5 minuten krijgen wij al 2 goals om de oren van de tegenstander, Onze top keep Sandra heeft de pech dat ze de zon recht in haar ogen heeft dus de bal zien is een uitdaging.
SIOL is nog niet helemaal wakker blijkt, maar dan komt Jayden en krijgt een hele mooie opening en grijpt zijn kans om te scoren, en ja hoor 1-2 voor de rust.
Het kan nog alle kanten op, met een peptalk in de rust van onze choaches en wat drinken gaan we er weer voor.
Onze andere aanvaller Ivan maakt een mooie goal van een afstandje SUPER... ook onze andere spitsen Ros, Kay maken kansen om goals te maken maar helaas deze keer net niet maar wel een paar goeie voorzetten zodat iemand anders van ons team wel er goed voor staat en er een mooi kan maken, in een wir war bij de goal weet Xavier er vandoor te gaan met de bal en scoort ook mooi op een afstandje, goed zo jongen!
Jason en Misha zijn vooral de 2e helft lekker bezog met het verdedigen van hun grond en het gaat ze goed af, beiden proberen zij ook hun graantje mee te pikken om als nog een goal te maken, maar helaas lukt het net niet om bij de goal te komen of er net naast,.
Maar toch met 5-4 gewonnen van uit een achterstand van 0-2!! toppie, wederom hoe dan ook trots op allen!!

Volgende week zaterdag een keertje vrij van wedstrijd, zaterdag 28 oktbober mogen we tegen Juliana Mill jo9-4 en ook weer lekker thuis.