Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Met een voorsprong voor SIOL jo9-1 toch naar huis met verlies van 6-3 tegen Constantia/Menos

Onbekend

Zaterdag ochtend om 10.00 een wedstrijdje tegen Constantia/Menos het was grijs weer maar gelukkig nog wel droog.
wedstrijd begon met in de eerste 5 minuten al met een 0-2 door Jayden en door Ivan onze aanvallers Ivan weer met zijn mooie lange ballen op afstand, voor SIOL jo9-1. Yes begint goed dachten we, maar daarna hebben we de boys van Constantia toch even wakker geschud.
van 0-2 zijn we naar 3-2 gegaan voor de rust.
Sandra heeft top gekeept en heel veel goede reddingen gehad zoals altijd, samen met Jason en Misha de ballen van Constantia weg gehouden,
Met Xavier en Kay in de spits hebben die ook verdomd goed geholpen overal, ook hun hebben bijna gescoord alleen helaas was de verdediging van de tegenpartij zo sterk dat we er bijna niet door kwamen.
In de 2e helft wat positiewissels gedaan en zowiezo onze andere keeper Jason wilde graag een keer de kans krijgen om te keepen, ook hij heeft zich 100% gegeven in de goal,  heeft zich niet hoeven te vervelen tijdens de 2e helft.
toch nog eens gescoord door onze aanvaller Jayden, we hebben verloren met  6-3 maar toch tevreden naar huis gegaan.
Iedereen heeft weer hard gewerkt tijdens de wedstrijd op naar volgende week een thuiswedstrijd tegen DSV (St-Antonis)
En Ros jij was ziek deze week, beterschap manneke, hopelijk tot de volgende...