Onbekend

Zaterdag ochtend 30 september om 8.15u alweer in de kleedkamer van SIOL.
De kids hadden er zin in en hebben zich redelijk snel al omgekleed dus daarna even een peptalk en nuttige tips van onze coach Zoran.
Om 8.30u zijn we warm gaan lopen.
Om 8.45u is de wedstrijd begonnen, al gauw scoorde Jayden een 1-0 voor SIOL, maar niet lang daarna kwam er een 1-1 van de de hapse boys.
De hele eerste helft is het aan de gelijke kant gebleven en was het toch aardig spannend.
De eerste helft hebben we een gelijkspel 3-3, zowel Ivan als Jayden hebben lekker gescoord in de eerste helft.

Na de korte rust en een motiverend woordje van de coach zijn we weer verder gegaan met de wedstrijd, zo te zien zijn onze kids een beetje wakker geschud.
Na een paar pogingen hebben Jason en ook Kay beide 1 gescoord en waren ook weer snel op hun vertrouwde vaste plekje
Ook Ros, Misha en Xavier hebben duidelijke kansen gekregen om te scoren maar net niet gelukt maar wel goed geprobeerd,.
Klasse samenspel met deze 3.
Ook onze keepster Sandra heeft flink moeten werken, ze heeft toch een paar moeilijke ballen er uit weten te houden, fanatiekeling.

Jayden, onze superrazendepijnlsnelle aanvaller/topscoorder, wat ben jij snel zeg en je deinst nergens  voor terug.
Je gaat desnoods met bal en al mee het doel in, je flikt het wel.
Ivan, nog een superaanvaller, schopt de bal van een afstand goed in en ook als je een corner neemt schiet je ze met regelmaat in de goal.
Jason, onze grootste blok achterin. Snelle reacties van je brengen een hoop reddingen en dan ook nog graag naar voren willen om toch minimaal 1 te willen scoren om vervolgens vlug terug naar je plekkie te gaan.
Ros, kleine man met een gruwelijke kradht in zijn benen, wat een trap op afstand, je kijkt ook steeds beter waar de bal is en waar de bal naar toe moet.
Xavier, onze tactische man, kijkt goed, passed goed, speelt het spel ook ehct al een teamplayer en scoort zo nu en dan ook lekker.
Misha, onze kleine grote fanatieke verdediger die gewoon er midden in springt om de bal te willen bemachtigen en ook soms lekker naar voren gaat om poging te willen doen om te scoren en als een dolle ook weer snel achterin staat op zijn plek.
tot slot, Sandra dankjewel weer. Vandaag heb je de hele wedstrijd gekeept, wat je met volle overtuiging hebt gedaan.
Vaak wissel je met Jason in de rust maar vandaag heb je je de hele wedstrijd bewezen.

wederom trots op ins team! met 12-5 gewonnen.