Scheidsrechter

Rossem, J.M.M. van

Accommodatie

Onbekend

Er waren vandaag nogal wat afwezigen bij SIOL, zodat er een flinke puzzel gelegd moest worden door trainers ten Haaf en Hendriks. De selectie is dit jaar gelukkig breed genoeg om dit op te vangen. Toxandria probeerde SIOL vanaf het begin niet in het spel te laten komen en dat lukte in 1e instantie ook doordat ze vrij snel op een 1-0 voorsprong kwamen. SIOL was in de 1e helft een paar keer dicht bij de gelijkmaker, zo werd een bal van de lijn gehaald en belandde een schot op de lat. Ook in de 2e helft was SIOL voetballend de bovenliggende partij, maar dat is niet altijd een garantie dat je ook krijgt wat je verdient. Tot een kwartier voor tijd bleef SIOL tegen die 1-0 achterstand aanhikken. Uiteindelijk was er een strafschop nodig om de gelijkmaker te scoren, Yassin Boussif wachtte keurig totdat de keeper voor een hoek koos en schoot de bal vervolgens onberispelijk in de andere hoek binnen. Vrij snel daarna scoorde Loutfi Chamlal de 1-2. De 1-3 was misschien nog wel de mooiste goal van vandaag, op aangeven van Loutfi Chamlal scoorde A-junior Zino Lalaar met een prachtige stift de laatste goal van de wedstrijd. Trainers ten Haaf en Hendriks gaven na afloop aan duidelijk tevreden te zijn met deze prestatie, op karakter zijn de 3 punten gepakt doordat we ook in het laatste gedeelte van de wedstrijd voor de overwinning bleven gaan, aldus trainer Ten Haaf.

Een belangrijke overwinning vandaag voor SIOL tegen een tegenstander die moeilijk te bestrijden is in Rijkevoort. Door deze overwinning staat SIOL op een keurige 5e plaats. Volgende week is SIOL al weer vrij, daarna wacht opnieuw een uitwedstrijd. Op 26 maart wacht de wedstrijd tegen de koploper Hapse Boys, een mooie wedstrijd om naar toe te werken de komende 2 weken.