Facebook Toestaan Niet toestaan

Mooie seizoenafsluiting voor SIOL

26 mei 2019 20:15

RH

SIOL heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verdiend met 3-1 gewonnen van RKOSV Achates.

De wedstrijd was een beetje voor spek en bonen, beide teams waren al uitgespeeld als het om de prijzen ging. Beide trainers gaven voorafgaand aan de wedstrijd dan ook aan er vooral een leuke wedstrijd van te maken. En dat laatste gebeurde ook, het was 90 minuten lang een open wedstrijd, met veel kansen aan beide zijden. De eerste helft kon doelman Dylan Janssen uitblinken en maakte Loutfi Chamlal met een bekeken kopbal de 1-0 voor SIOL. Dat was ook de ruststand. De 2e helft was duidelijk voor SIOL, in de 1e minuut na rust kopte Senol Caluk al op de lat en even later wist Daniel Ilic een bekeken voorzet van Djavano Amunupunnjo mooi binnen te werken. Niet snel daarna scoorde Achates echter ook en stond er dus 2-1 op het scorebord. Nadat Pim Niessen eerst een open kans om te scoren aan zich voorbij liet gaan, besloot hij even daarna maar om de bal – na een goede loopactie van hem – mooi af te geven op Djavano Amunupunnjo die voor de 3-1 zorgde.

Door deze uitslag klom SIOL nog 2 plekjes op de ranglijst en ging op het doelsaldo nog over Achates en Juliana Mill heen. Een mooie 8e plek aan het einde van het seizoen, een prima prestatie van de ploeg van Lucien Roeffen.

Na afloop werd er afscheid genomen van de spelers die komend seizoen een niveautje lager gaan spelen bij SIOL en van Noud Maassen die de overstap naar Olympia’18 gaat maken. Ook werd het klassement van de speler van het jaar bekend gemaakt. Keeper Dylan Janssen eindigde als 3e, Rafael Letemahulu (vandaag goed op dreef als spits) als 2e en Lloyd Hoegen was de verdiende nummer 1 in dit klassement. Noah Amunupunnjo kreeg de prijs als meest talentvolle jeugdige speler van SIOL. Na afloop werd fotograaf Gerno de Haas door de voorzitter van SIOL bedankt voor zijn jarenlange inzet als clubfotograaf. Daarna was het nog lang onrustig in de kantine van SIOL.

Daarnaast kan SIOL met trots melden dat een speciale actie vandaag, maar liefst 29 nieuwe VRIENDEN VAN SIOL heeft opgeleverd. Bedankt voor jullie steun, we zullen zorgen dat jullie financiele bijdrage op een juiste wijze wordt ingezet voor onze club.

Bron: Gerno de Haas