2015

SIOL - Maldon Saints 2015

Maldon Saints te gast bij SIOL 2014/2015

In 2015 is het Maldon Saints die de cup weet te veroveren bij SIOL door de gelegenheidsteam C1 van SIOL te verslaan met 2-0. Dit gelegenheidsteam is in 2015 extra gemaakt, omdat SIOL geen C1 had in 2014-2015. Dit team bestond uit tweede jaars C (spelend in de B), eerste jaars C (spelend in de D) en spelers die in 2015/2016 C speler zouden worden en als gastgezin fungeerde. Tijdens de AvikoCup weekend werden de jongens en (bege)leiders op vrijdagavond van vliegveld Weeze opgehaald en 's avonds om 23.30 bij de gastgezinnen geplaatst. Op zaterdagochtend was het vroeg opstaan omdat om 9u de opening van de AvikoCup begon. Na een hele dag wedstrijden spelen, was het 's avonds voetjes van de vloer tijdens de feestavond bij SIOL. Na zondag weer een hele dag gespeeld te hebben, inclusief de wedstrijd om de "twinning-link" cup, werd de dag afgesloten met een heerlijke barbeque bij één van de gastgezinnen. Op maandag is het hele gezelschap nog naar Kernwasser Wunderland in Kalkar geweest, een pretpark met gratis eten en drinken. Aan het eind van de dag werden onze gasten met een lach en een traan weggebracht naar het vliegveld in Weeze. Ook dit jaar was het een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, (bege)leiders, gastgezinnen en commissie. 

Hieronder staan enkele verhalen van kinderen en gezinnen hoe zij het ervaren hebben.


Wij hebben allemaal erg genoten van het aviko weekend. Dit jaar was het wel heel bijzonder omdat we gastgezin waren. Een hele leuke ervaring . Erg leuk om mee te maken. Leuke jongens in huis die ook betrokken waren in het gezin. Als je deze kans ooit krijgt meteen doen! Wij hadden het niet willen missen!!!! Daan r , Marc en Karin


Sven: we gingen veel voetballen met de engelse jongens. Ze gingen fietsend naar SIOL op kleine fietsen. Ze zijn ook mee geweest naar de feestavond. Het was het beste weekend van mijn leven.


Wij hebben als gastgezin genoten van het gezelschap van de engelsen en van de gastgezinnen bij elkaar. Het was erg leuk! Vrijdagavond hadden we de engelsen opgehaald op vliegveld Weeze. We hadden 2 engelse jongens in huis van 14 en 15 jaar. Overdag op zaterdag en zondag hadden alle jongens het druk met het Aviko internationale jeugdtoernooi. Op zaterdagavond zijn we met z'n allen naar de feestavond bij SIOL geweest, dat was erg gezellig. Op zondag na het toernooi volgde nog een wedstrijd om de SIOL/Maldonbokaal. Helaas, SIOL had verloren, reden om volgend jaar in Maldon de bokaal terug te winnen! Daarna hebben we samen met alle gastgezinnen genoten van een heerlijke bbq bij de familie Elbers waar ieder zelf wat meebracht. Topavond! Om het lange weekend af te sluiten zijn we pinkstermaandag nog met een flink gezelschap naar Kalkar afgereisd om Kernwasserwunderland te bezoeken. Na afloop van deze dag 
hebben we de engelsen naar het vliegveld Weeze gebracht en hebben we ze uitgezwaaid! Wat jammer dat ze al weer weg zijn. Onze kinderen missen de jongens! Het lijkt ze erg leuk om ook ooit zelf naar Maldon te kunnen gaan met deze uitwisseling. Top weekend, we zouden het zo weer doen!
groetjes
de familie van Zuijlen, Hans & Astrid, Aron, Stef en Giel


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!