Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SIOL snijdt vooral zichzelf in de vingers en verliest daardoor met 0-4 van Milsbeek

5 maart 2023 17:30

RH

Het was een gelijk opgaande strijd de 1e helft totdat SIOL vlak voor rust met 10 man kwam te staan.

SIOL was weliswaar met 0-1 achter gekomen halverwege de eerste helft, maar het wedstrijdbeeld veranderde daardoor niet echt, de teams waren gelijkwaardig aan elkaar. Alle kansen derhalve om terug in de wedstrijd te komen. Maar nadat SIOL afgelopen donderdagavond al heel gemakkelijk een rode kaart ontving, gebeurde dat vandaag ook weer. Natuurlijk was het zo dat de scheidsrechter vlak daarvoor 2 stevige overtredingen van Milsbeek onbestraft liet, waarbij er ook sprake was van 1 heel duidelijk strafschopmoment. Maar wanneer je dan zelf de scheidsrechter de mogelijkheid geeft om - in dit geval - rood te trekken vanwege een natrappende beweging, dan maak je het jezelf ook onnodig lastig en moet je vooral ook in de spiegel kijken, ook al ben je in de situaties daaraan voorafgaand benadeeld.

In de 2e helft wist Milsbeek de 10 tegen 11 perfect uit te spelen en kon het makkelijk uitlopen naar een 0-4 overwinning en was er weinig eer te behalen voor de oranje-zwarten. De 2 blessuregevallen in de 2e helft waren misschien nog wel de meest vervelende momenten, bij SIOL moest Daniel Ilic met naar het zich laat aanzien een vervelende knieblessure naar de kant en bij Milsbeek moest 1 van de spelers met een zware enkelblessure vlak voor tijd vervangen worden.

Kortom, uithuilen, goed trainen komende week om zondag a.s. weer op een goede manier klaar te zijn voor de uitwedstrijd tegen SCMH.
Bron: Gerno de Haas