Een spetterende start van de competitie voor JO11-1

Datum

10 maart 2018 10:45

Accommodatie

Onbekend

Wat waren we blij dat we eindelijk weer konden gaan voetballen. Na de kou van de afgelopen weken was het zaterdag 10 maart echt prachtig voetbalweer. Sommige spelers dachten dat het toch nog een beetje winter was, maar de onderkleding ging al snel uit... Na een zeer uitgebreide warmingup wilde SIOL JO11-1 5 minuten te vroeg beginnen met de wedstrijd, zoveel zin hadden ze erin. En dat bleek ook al direct uit het spel, nadat de scheidsrechter dan toch eindelijk voor de aftrap had gefloten. Voordat het publiek en de leiders het goed en wel in de gaten hadden, had Dano al 1-0 gescoord, na een afgeslagen corner van VV/ HBV. En het ging daarna in een aardig tempo door. Er werden mooie doelpunten gemaakt en werden niet te missen kansen gemist. Er werd door elke speler - van keeper Jens, achterhoede Samuel, Dano, Lotte, middenveld Jarno, Keanu en Robby en spits Seppe - hard gewerkt. Er werd gelachen en genoten. Er werd goed overgespeeld en spelers coachten elkaar goed. De ruststand was 7-1, met dus 1 doelpunt van Dano, 2 van Seppe, 1 van Keanu en 3 van Robby. En in de tweede helft ging het nog harder met de doelpunten. De eindstand was uiteindelijk 16-1. In de tweede helft scoorde Robby 5 keer, Seppe 3 keer en Jarno 1 keer. Maar het was vooral ook een teamprestatie!

Justin had een goed voorbeeld genomen met al die doelpunten, want de dag erna scoorde hij bij SIOL 1 ook direct na 3 minuten een prachtig doelpunt. Zo kunnen we van elkaar leren!

Volgende week een wedstrijd tegen de buurman JVC JO11-4. We zijn erg benieuwd hoe het dan gaat. In ieder geval met net zoveel plezier, hopen we.