Datum

26 mei 2018 10:45

Accommodatie

Onbekend

In warme zwarte shirts begon SIOL aan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. In het begin ging het spel op en neer. Maar na 11 minuten scoorde Robby 1-0 na een mooie 1-2 met Seppe. Mooi samen gespeeld. SIOL ging door en 5 minuten later werd het 2-0 uit een strak getrapte corner van Seppe. Dano kon weer eens mooi met zijn hoofd scoren. Er werd goed over gespeeld, door keeper Jens, verdedigers Keanu, Samuel, Dano, Lotte en Jurre, middenveld Robby, Nick en Jarno en spits Seppe. Het warme weer leek ze niet te deren. Dus in de rust een kleine peptalk, maar we gingen goed!

We vroegen ons af wat in het water zat in de rust. Want na de rust leek er een ander team te staan. Bevangen door de hitte? Of zat er misschien een geheim middel in de drank van de tegenstander? Het spel zakte in, spelers wisten elkaar niet meer te bereiken. En Vitesse maakt hier natuurlijk dankbaar gebruik van. Na 2 minuten in de tweede helft maakte Vitesse 2-1. En Vitesse ging door. Bij een corner kwam er een dwarrelbal die SIOL totaal verkeerd raakte: eigen doelpunt, 2-2. Het publiek kneep de billen bij elkaar. Zou het team standhouden? Blijkbaar was dit toch een soort 'wake up call'. Het team stond weer op, ging ervoor werken en wist elkaar toch weer te vinden. Pff.... het publiek had het ondertussen net zo warm als de spelers..... SIOL ging weer kansen creëren. Dano greep zijn kans om een keer mee naar voren te gaan. Hij gaf uiteindelijk panklaar op NIck, die hem beheerst in de hoek legt: 3-2! De eindstand werd uiteindelijk zelfs 4-2 n
a een vreemde caramboulage van een voorzet van Seppe bij de 2e paal tussen Nick, Jarno en Keanu. Het laatste tikje was van Keanu, waarna de bal in de goal rolde.
Keanu wist nog bijna 5-2 te scoren na een mooie kopbal met zijn achterhoofd. Maar helaas pakte de keeper de bal.

Dat zou uiteindelijk misschien ook wel te veel zijn geweest. Na een prettige wedstrijd en een fijne tegenstander, liepen we met een goed gevoel het veld af. Met name complimenten aan alle spelers om toch het spel te kunnen omdraaien en weer er volop tegenaan te gaan! Klasse!

Bij deze namens het team dank aan onze vaste scheidsrechter Jan-Bart Nielen voor het fluiten van de wedstrijden!