Datum

28 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na de herfstvakantie staan onze spelers weer op het veld, uit tegen JVC. Er stond een guur koud windje, maar daar hadden de mannen en meid geen last van. De warming-up bestaat zoals altijd uit zelf verzonnen spelvormen die zowel de spieren verwarmen als plezier geven, de tegenstander pakt het wat serieuzer aan...

Het signaal klinkt en al vrij snel is het 0-1 voor ons. Wat een goede samenwerking van Siol, Dani maakt het af met een mooi doelpunt. Wat een goed begin van deze wedstrijd. Vrij snel er achteraan volgt er nog een mooie kans van Levi, maar helaas. Een uitbraak van JVC. Bo verdedigt goed en loopt goed mee, maar helaas maakt JVC 1-1.

De 1-2 wordt al vrij vlot gemaakt, vanuit achter wordt de bal door de Rafael mooi naar Bo gespeeld, Bo passt naar Levi. En bammm Levi scoort, wat een mooi goal!

Het is een spannende wedstrijd, inmiddels zijn de moeders vanuit de dug-out toch langs de lijn gaan staan om Siol nog meer te kunnen aanmoedigingen.

Het wordt 2-2 voor JVC. Siol laat heel even de verdediging liggen en dan kan Thijmen het niet alleen. Nog een kans voor JVC, maar de bal wordt mooi afgepakt door Joep in de verdediging. Ook Thijmen let goed op en haalt er tussendoor nog een bal uit.

Het onvermijdelijke gebeurt, 3-2 voor JVC.  Dat laten ze niet op zich zitten en in zinderende laatste 5 minuten van de eerste helft maakt Lars de 3-3 met een mooie assist van Levi. Siem is sterk op het middenveld, krijgt de bal, maar helaas blijft het bij een kans en gaat de bal niet in de goal. Al snel is er dan toch de 3-4 gevolgd door de 3-5 beidde door Lars, topscoorder van de dag.

Met een goed gevoel gaan we de rust in. Even water drinken op adem komen, wat tactische woorden van Barry en dan gaan we naar de 2de helft.

De tweede helft heeft Siol het wat lastiger, ze komen er niet echt uit. Bo staat haar mannetje, maar ze krijgen de bal niet weg. Ondanks het storende werk van Rafael en Joep volgt dan toch de 4-5, jammer. Thijmen krijgt het steeds drukker, maar houdt een aantal ballen goed uit de goal.

Levi en Siem proberen het nog een paar keer, maar het lukt even niet meer. Dan wordt het helaas 5-5. Ons gouden duo Dani en Siem krijgen samen nog een kans, maar helaas pakt JVC de bal snel op en komen op voorsprong, 6-5 voor JVC.

Het slotoffensief is voor Siol, het wordt werkvoetbal, want we willen niet verliezen. De vaders en moeders roepen steeds harder langs de lijn, oei wat is het spannend. In de laatste minuut is het dan gelukkig toch nog zover, de gelijkmaker van Siem. Iedereen is opgelucht en blij met het 6-6 gelijke spel.