6-3 verlies rechtgezet met een 3-6 winst!

7 oktober 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Siol J08-2 uit tegen de Zwaluw Oeffelt

Siol is er klaar voor op deze herfstochtend uit tegen de Zwaluw. De regen is niet noemenswaardig dus we gaan ervoor! Vorige keer 6-3 verloren dus we hebben wat goed te maken!

Het fluit signaal klinkt… en ojee de Zwaluw is wakker en meteen in de aanval. Maar onze jongens zijn uitgeslapen en er wordt mooi overgespeeld door Levi en Rafael en binnen 3 minuten is het 0-1. Dani heeft knap gescoord. Het nagenieten is van korte duur… Siol op blijven letten want Oeffelt scoort 1-1. Even lijkt het erop dat Oeffelt de overhand heeft, maar Tijmen staat goed te keepen. Levi krijgt mooie kansen voorin. Dan een mooie uitbraak door Siol, de Zwaluw lijkt de bal weg te werken, maar helaas voor hun een eigen doelpunt 1-2.

Lars staat goed te verdedigen, bewaart de rust achterin en geeft een diepte pass 3-1 op Siem. Wat een mooie uitbraak en goal!

Na 10 minuten is er een time-out, de spel bespreking wordt nog even gehouden door Barry. De jongens van Siol weten wat ze moeten doen. Oeffelt start opnieuw aanvallend, maar onze verdediging staat goed. Er wordt door de jongens mooi overgespeeld zoals de mooie pass van Lars naar Dani, die net niet aan het afmaken toe komt. Het blijft bij mooie kansen.

Even een momentje van onoplettendheid en poef, 2-3 voor Oeffelt. Jammer Tijmen je staat er goed, maar die hoge bal was moeilijk te houden.

Rafael staat goed te spelen op het middenveld, fel op de bal en geeft niet zomaar op.

Tijdens de rust kunnen de jongens even op adem komen en even wat drinken. Het team gevoel is er zeker. Bo is komen kijken, jammer dat je niet mee kunt doen vanwege een blessure. Gelukkig helpt ze de wissels warm te blijven en ze helpt Jeroen met het strakke wisselschema.

De voetbalmoeders aan de kant zijn ook aanwezig: “Ga door, ga door, ga door! Trek je sok omhoog! Overspelen! Waarom doe íe nou niet mee?!" zijn termen die voorbijkomen!

Na rust is het hard werken op het middenveld en in de verdediging, Siem zorgt goed voor het storen op het middenveld. Lars en Joep staan hun mannetje als het aankomt op wegwerken van de ballen van de tegenstander. Ook krijgen we opnieuw mooie kansen voor Lars en Levi maar helaas heeft de tegenpartij ook een goede keep. Wat een harder werkers… en daar is alweer de time-out.

Na de time-out staat is het dan toch de Zwaluw die de gelijkmaker maakt, 3-3.

Dat laten we niet op ons zitten, de laatste tien minuten zijn duidelijk voor Siol. Met mooi samenspel laten de jongens zien hoe het moet. Dani, onze spits maakt een pass mooi af 3-4! Rafael werkt hard om de score verder uit te breiden en met succes, een mooie pass van Dani belandt voor de voeten van Rafael en bedeesd scoort hij het vijfde doelpunt van de ochtend.

Nog eventjes wat gevaar achterin, maar Tijmen staat heel goed en relaxed te keepen en is een zekere factor. Joep moet nog een keer in actie komen, maar ze komen er niet meer langs. Tijmen trapt nog een laatste keer uit en het is Dani die de bal mooi oppikt en de eindstand op het scorebord zet 3-6. Feestvierend met een dansje op de knieën is het wachten op het eindsignaaldeze overwinning hebben jullie zeker verdiend!