Datum

4 november 2017 10:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 4 november. SIOL JO11-1 speelt tegen Volharding JO11-1. Zo op papier een gelijkwaardige wedstrijd. Allebei 7 punten tot nu toe. Dus wie weet.... Het begint goed. Vanuit de achterhoede met Dano, Samuel en Keanu wordt er goed opgebouwd. Yannick krijgt de bal en geeft een mooie steekpass op Robbie. Helaas gaat de bal iets te snel, de keeper kan de bal op tijd pakken. Jammer.
Dan gaat Volharding in de aanval. Een mooie voorzet vanaf rechts wordt goed ingeschoten: 0-1. Helaas.  En Volharding ging door. Volharding bleek vandaag gewoon een maat te groot. Iedereen, van keeper Jens, de achterhoede met Dano, Samuel en Keanu, middenveld met Robbie, Yannick en Jarno en spits Seppe, bleef keihard werken. Maar het kwam er niet uit. Passes kwamen net niet aan. Bij Volharding ging dat wel beter, zij konden in drie passes naar voren opschuiven. Ballen op goal door SIOL, zoals een mooi schot van Dano of een voorzet van Seppe, gingen dan net niet goed. En Jens had ook nog de pech dat als hij (weer eens) met een prachtige redding de bal keerde, hij deze tot twee keer toe in zijn gezicht kreeg getrapt.

Met de rust was het 0-6. In de tweede helft bleef SIOL keihard werken en kwamen er ook enkele kansen. Yannick had een mooi schot op goal. Uiteindelijk wist Seppe de eer te redden, hij maakte de 1-12. De eindstand werd uiteindelijk 1-13. Heel jammer.

Maar bedenk maar gewoon; soms zijn er van die zaterdagen dat het allemaal niet goed loopt. Zo'n wedstrijd kun je maar beter afsluiten en niet meer aan denken. Volgende week gaat het zéker beter!