5451JH
MILL
tel. 0485-452139

Met veel plezier vertrokken we vanaf Siol met het voltallige team om 8.00u naar Mill.

De eerste wedstrijd tegen Boxmeer ging flitsend van start. Er werd mooi samen en overgespeeld en in een mum van tijd stond de teller op 3-0.  Jesse weet met een fantastische sliding de 3-1 te voorkomen. Later krult Fedde vanuit de cornor de bal het doel in, wat een knaller.  Teun houdt achterin alles dicht en na een mooie pass op Semral scoort Semral de 10-0. Een onoplettend momentje op het eind maakt de eindstand 10-1.

Doelpuntenmakers: Jesse, Yara, Semral, Fedde en Cem.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Wilbertoord. In plaats van 5 tegen 5 spelen we 4 tegen 4.  De start is niet scherp en al snel staan we op achterstand, na hard werken en mooi samenspel komen we tot een eindstand van 5-5.

Doelpuntenmakers: Fedde, Jesse en Semral

De derde wedstrijd spelen we tegen thuisclub Mill.  De druk zit er goed op vanuit ons en Mill komt in de eerste helft dan ook niet over de middenlijn heen. De doelpunten vliegen bij Mill om de oren en Jesse scoort doelpunt na doelpunt. Ook Teun ziet zijn kans schoon en schiet van achter over de tegenstander heen de kruising in. De tweede helft weet Fedde het doel goed te vinden en scoort net als Jesse 4 doelpunten.

Eindstand: 9-1

Doelpuntenmakers: Jesse, Teun en Fedde