SIOL wint met 4-0 van OKSV

16 april 2018 8:00

RH

SIOL zet de goede reeks voort.

SIOL heeft de goede lijn van 2018 ook voortgezet in de thuiswedstrijd tegen hekkesluiter OKSV. Vooral in de thuiswedstrijden is SIOL moeilijk te kloppen. De wedstrijd tegen OKSV was al snel geen wedstrijd meer, nadat Daniel Illic na een mooie solo na 10 minuten de 1-0 liet aantekenen. 10 minten later was het al 2-0 door een mooie goal van Loutfi Chamlal. Dit was ook direct de ruststand. In de 2e helft wist SIOL de stand nog te verdubbelen. Deze keer waren het Illic en Chamlal die elkaar in de combinatie vonden en de laatste wist het beslissende tikje te geven. De 4-0 was afkomstig van Zino Lalaar, die knap in de korte hoek binnen schoot. Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen DSV in Sint Anthonis, als die wedstrijd winnend wordt afgesloten mag SIOL stiekem gaan kijken naar de mogelijke kansen in de 3e periode. Er valt dus nog genoeg te winnen voor SIOL die nu met 28 punten op een 9e plek staan.
Bron: Gerno de Haas